Helsinki Retro & Vintage Design Expo Pääsiäisenä 31.3.-1.4.

Helsinki Retro & VintageDesing Expo on Suomen suurin ja vanhin vintage designiin ja retroon keskittynyt
messutapahtuma. Vuonna 2018 HRVDE järjestetään Pääsiäisenä 31.3.-1.4. sekä syksyllä 13.-14.10. Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa.

Retro ja Vintage messut tuovat yli 80 Suomalaisen, Ruotsalaisen, Tanskalaisen ja Virolaisen vanhan tavaran
kauppiaan valtavat valikoimat helposti saataville. Yhdellä messukäynnillä näet Pohjoismaisen muotoilun kultakauden kirkkaimmat helmet, parasta vuosikertaa.

Hyvä suunnittelu ja laadukkaat materiaalit kuuluvat kaikille: Messuilta löytyy ideoita niin kotiaan sisustaville, keräilijöille, taideteollisuuden tuotteisiin sijoittaville, kuin vintage pukeutumisesta viehtyneillekin.

Koska? Pääsiäisenä La-su 31.3.-1.4.2018, klo 10-16

Missä? Merikaapelihalli, Kaapelitehdas, Helsinki

Tilaan on esteetön kulku. Turvallisuussyistä ja kulkuväylien tukkeutumisen estämiseksi toivomme mahdollisuuksien mukaan lastenvaunujen ja lemmikkien jättämistä kotiin.

Miten pääsen paikalle? Kaapelitehdas sijaitsee osoitteessa Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki. Merrikaapelihalliin sisäänkäynti Kaapelitehtaan sisäpihalta ovista M4, Kaapelitehtaan pääaulasta ovista M2, tai Tammasaarenlaiturilta ovista M1.

Metro: Ruoholahti (600 m)

Raitiovaunu: 8 (pysäkki Länsisatamankatu)

Autot: Parkkihallit P-Ruoholahti ja Kauppakeskus Ruoholahti sekä kadunvarsipysäköinti.

Mitä? Retro & Vintagemessut on kaksipäiväinen tapahtuma, jossa esillä olevat tuotteet on pääosin suunniteltu ja/tai valmistettu 1940-1970 luvuilla. Messujen näytteilleasettajina on yrityksiä ja yksityisiä keräilijöitä myymässä vanhaa tavaraa, yli 80 osastolla. Kalusteita, valaisimia, tekstiilejä, taidetta, astioita, lasia, koruja, keramiikkaa, hopeaa, kultaa, keräilykohteita, vintage vaatteita ja asusteita, ym. wanhaa ja nostalgista. Tapahtuman parasta antia ovat asiantuntijoiden ja keräilijöiden välille syntyvät keskustelut sekä rento tunnelma. HRVDEssä tapaat innostavan joukon muita vintage designista kiinnostuneita!

Mitä maksaa? 10 €/päivä, alle 18-vuotiaat maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi. Eläkeläisten ja opiskelijoiden päivälippu 8 €. Lippuja myydään ovilta, lippu oikeuttaa kertasisäänpääsyyn tapahtumapäivänä. Varaa mukaasi käteistä: osa näytteilleasettajista ei hyväksy maksukortteja maksuvälineenä. Lähimmät pankkiautomaatit löytyvät Kauppakeskus Ruoholahdesta.

Kuka? Helsinki Retro & Vintage Design Expo - messuja järjestää ExpoNova. ExpoNovalla on takanaan vuosien asiantuntemus ja kokemus antiikki-, keräily-, design-, vintage-, taide-, retro-, ym. vanhan tavaran tapahtumien järjestämisestä, sekä kiitelty näkemys siitä, missä olemme juuri nyt alan trendin suhteen.

Miksi? Haluamme luoda aitoja kohtaamisia ja tuoda parhaan valikoiman hienointa vintage designiä yhdellä käynnillä nähtäväksi. Retro & Vintage messuilla näet sekä kaupankohteena olevat tuotteet, että niiden myyjät kasvokkain. HRVDEtä tehdään rakkaudesta hyvään muotoiluun ja kasvokkain kohtaamisiin!

Miten tavoitan teidät? Kysyttävää? Lähetä sähköpostia torsti.nieminen@exponova.fi Media ja blogistit löytävät suorat yhteystiedot yhteystiedot-alasivulta. Kaikki messuosastot on täyteen varattu.


The Merikaapelihalli which represents the Kaapelitehdas' industrial hall from magnificent neo-classicism period, is once again filled with the most charming vintage, brilliant retro and the scandinavian design from golden era of the 20th century.

The event has more than 80 exhibitors offering selection for those who are enthusiastic of vintage dressing as well as for design lovers.

The supply of Finnish, Swedish, Estonian and Danish traders focuses on vintage and retro products from 1920's to 1980's. Stands are filled with variety of old and nostalgia products, the best vintage!

The Kaapelitehdas' Merikaapelihalli is located in Ruoholahti, Helsinki, at Tallberginkatu 1. The main entrance is from the Kaapelitehdas' courtyard

Welcome to enjoy the atmosphere of past times!

Tickets:

10€ adults

8€ students and pensioners

Free entrance for under 18 year old

Open: Saturday - Sunday 10am - 4pm


Tulossa kevään aikana:

10.5.2018 Hyvinkään Antiikki- ja Keräilymarkkinat


Katso muut tulevat tapahtumat messukalenterista!

Vintage-, keräily- ja antiikkimessut järjestää ExpoNova

ExpoNova on tapahtuma-alan yritys, joka järjestää Keräilykuume- vintage-, keräily- ja antiikkimessut sekä Retro & Vintage + Design Expo -tapahtumat Etelä- ja Keski-Suomen alueella. Messuillamme myydään mm. upeita retro- ja antiikkikalusteita, valaisimia, vaatteita, kirjoja, levyjä ja muita esineitä. Tervetuloa asiakkaaksi tekemään löytöjä, tai näytteilleasettajaksi!

Yrittäjä, tule näytteilleasettajaksi messuille!

Näytteilleasettajiksi tapahtumiimme ovat tervetulleita antiikki- ja keräilyalan palveluita tarjoavat tahot ja alan julkaisut sekä alan yhdistykset. Näytteilleasettajaksi kannattaa tulla, sillä hinnoittelumme on järkevä ja yksinkertainen ja markkinoimme tapahtumiamme suurella innolla, saaden paikalle isot massat messuväkeä - potentiaalisia asiakkaitasi! Lue lisää!

Koska seuraavat antiikki- tai keräilymessut lähellä sinua?

Messukalenterista löydät kaikki tulossa olevat messut ja tapahtumat. Kannattaa myös tykätä messujemme Facebook-sivuista, sillä sitä kautta tiedotamme tulevista tapahtumista, näytteilleasettajista ja kaikesta muusta aiheeseen liittyvästä! Omat Facebook sivut löytyvät sekä Retro & Vintage + Design Expolta että Keräilykuumeelta. Klikkaa sivuille linkeistä ja tykkää!

button1.jpgbutton2.jpg

Tervetuloa antiikkimessuille ja keräilytapahtumiin!

ExpoNova tuottaa laadukkaita keräily-, retro-, vintage- ja antiikkitapahtumia aina Jyväskylästä Helsinkiin ja Kouvolasta Turkuun. Näytteilleasettajille tarjoamme tasapuolista ja hyvää palvelua ja laajan messuvierasjoukon, asiakkaille tarjoamme kattavan valikoiman ja laadukasta sisältöä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!